Naša zgodba

Babylon, mesto frizur, je svoja vrata prvič odprl septembra 2012. Od tedaj frizerski salon deluje s polno paro, a to še zdaleč ne pomeni, da smo zgolj (še ena) hitra postojanka za krajšanje las. Upamo si trditi, da smo ustvarili zelo poseben salon.

V našem ‘mestu’ si ves čas prizadevamo, da se stranke počutijo kot doma, zato tudi celotni tretma poteka v kar se da sproščenem vzdušju. Tudi vaši hišni ljubljenčki so pri nas več kot dobrodošli.

V prijetnem domačem ambientu vas bomo najprej postregli z dišečo kavo ali čajem, se pogovorili o vaših željah, tako da se boste nato lahko samo še brezskrbno prepustili profesionalnim rokam naših strokovnjakov, ki se vam bodo v celoti posvetili in prilagodili.

Frizerski salon se nahaja v mirni soseski v Vižmarjah v bližini Šmarne gore. Od centra Ljubljane je oddaljen zgolj 15 minut. Če uporabljate mestni avtobus, vas do nas pripelje številka 8, če pridete po avtocesti, pa zavijte na izvoz Ljubljana Brod. Toplo vabljeni v našo družbo, pričakujemo vas dva nadobudna frizerja: Nejc in Martina .

V našem salonu uporabljamo okolju in lasem prijazne produkte in barve za lase znamke DAVINES.