Martina

Karizmatična Martina ves čas hlepi po novem znanju, zato je v 10 letih frizerske prakse obvladanje striženja, barvanja in urejanja las izpopolnila do perfekcije.

Poleg rednega dela v salonu je sodelovala pri modnih revijah v Milanu in se udeležila številnih izobraževanj tako doma kot v tujini. Med drugim je svoje znanje pridobila tudi z delom v salonu Indigo Lemington v Angliji.

Je perfekcionistka s toplo energijo, ki pri svojemu delu najbolj obožuje prav sledenje in preizkušanje najnovejših frizerskih trendov, o katerih se vseskozi izobražuje.

Nejc

Vedno nasmejani Nejc je to, da si bo za poklicno pot izbral frizerstvo, vedel že zelo zgodaj. V svoji 17-letni frizerski praksi si je nabral ogromno izkušenj tako doma kot na izobraževanjih v tujini. Med drugim je mesec dni znanje pridobival na priznani londonski akademiji Toni & Guy

Poleg rednega dela v salonu je (najprej kot asistent, nato tudi samostojno) sodeloval tudi pri različnih modnih revijah v Milanu in Parizu, pri modnih snemanjih za revije, kot so Modna Jana, Eva, Cosmopolitan, Elle in druge, ter pri ustvarjanju televizijskih oglasov za znamke, med drugim za Diners, Mercedes-Benz …

Zanj je bilo prelomno leto 2012, ki ga je pripeljalo do ideje o samostojni poti in ustanovitvi salona Babylon, mesto frizur. Pri svojem delu se še posebej razveseli izziva, ko mu stranka izrazi željo po drastični spremembi..